Sivut

lauantai 2. marraskuuta 2013

viikon (pika)kuulumiset

Viikkoon on kuulunut vaihtelevasti vähän kaikkea. Jymyn kanssa ollaan tehty monipuolisesti kaikkea. Ollaan menty ilman satulaa, harjoiteltu tuleviin harkkakoulukisoihin, maastoiltu ja tehty puomi-kavaletti treeniä ravipuomeilla ja laukkainnareilla. Tarkoituksena saada voimaa takapäähän. Jymy oli varsinkin eilen koulutunnilla alkuun aivan super loistava! Sain ratsastettua tosi hienoja siirtymisiä, kaikki sujui loistavasti siihen asti kunnes ruvettiin laukkaamaan. Laukkakin oli ihan hyvää, mutta siinä siirtymiset eivät onnistuneet kun ponilla alkoi keittää niin eihän siitä mitään tullut. Harjoitusta!

Barolla olin keskiviikkona estetunnilla. Tunti meni yhtä ilmalentoa lukuunottamatta aivan super loistavasti! Tehtiin laukassa kavaleteilla sellaista tehtävää että piti tulla eri laukka askelilla. Tää oli Baron kanssa super helppoa. Lisäksi hypättiin trippeliä ja viuhkaa. Loppu tunnista rupesin sitten vaatimaan siltä kunnon laukka-pysähdys-laukka siirtymisiä niin siitäkös se kiukustui kun komensin sitä vähän raipan avustuksella (ei reagoinut useampaan pohjeapuun). Pysähdyksestä ei mentykään laukkaan vaan sieltä tulikin kauhea pukki. Yleensä en kyllä pukeista tipu, mutta en osannut varautua siihen ollenkaan. No tulipahan tuokin koettua.. Sen jälkeen kun kiipesin ponin selkään niin se olikin super hyvä ja reagoi pienen pieniin pohjeapuihin, melkein ajatuskin riitti. Oppi meni siis (kummallekin) perille.


Tänään ja eilen olenkin saanut nautiskella pikku jätillä ratsastuksesta! Eli oon saanut mennä taas Zipolla. Kuvassa en jopa näytä ollenkaan niin pieneltä miltä tuntuu. Huomaa kyllä miten nuori heppa on kehittynyt ja mennyt paljon eteenpäin! Oli paljon helpompaa ratsastaa Zippoa kuin ennen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti