Sivut

lauantai 9. marraskuuta 2013

Kysymys TEILLE lukijat! +kuulumisia

Kysymys teille kahdeksallekymmenellekahdelle lukijalle: haluatteko että teen tänäkin vuonna joulukalenterin? Eli joka päivä 1-24.12 tulisi kaikenlaisia postauksia, videopostauksia, my day:ta, kuulumisia, kuvapostauksia, mielipiteitä jne. Kiinnostaisiko jos tekisin sellaisen? Mikäli haluaisitte niin ilmaiskaa itseänne kirjoittamalla kommenttiboxiin ja ideaoita siitä millaisia postauksia haluatte niin saa kertoa! :)

Yleisesti ottaen hepparintamalle kuuluu hyvää. Jymyllä oon menny taas tosi paljon ilman satulaa. Mentiin yks päivä puomeja, ollaan menty koulua ja käyty maastossa. Ei siis mitään normaalista poikkeavaa. Barolla hyppäsin estetunnilla keskiviikkona ja tunti meni alkusähläyksen jälkeen ihan tosi hyvin! Meillä oli pieni muotoinen rataharjoitus, jossa oli suhteutettuja linjoja ja sarja. TOSI kiva harjoitus! Kokoajan piti keskittyä, mutta se on vain hyvä. Vertilläkin menin viikolla koulua yksi päivä, Vertti oli mukavalla ja reippaalla päällä. Oli hiukan kyllä hakusessa taas sen ratsastus, mutta mitäs pienistä. Loppua kohden kuitenkin sujui :)

6 kommenttia:

  1. Tee joulukalenteri! :)

    VastaaPoista
  2. Tee vaan joulu kalenteri :)

    VastaaPoista
  3. Joulukalenteri olis kiva! videopostaus tallilta ois myös kiva ja jymyn varusteiden esittely:)

    VastaaPoista
  4. Joulukalenteri joo! ja jos voisit kuvata videopätkiä vaikka maastoreissulta tai mielipidepostaus

    VastaaPoista
  5. juu tee joulukalenteri, omien varusteiden ja jymyn kamojen esittely, valokuvaus vinkkejä (asetuksia joilla kuvaat erilaisissa tilanteissa varsinkin heppoja), my day, jotain varusteita mitä on vertillä/barolla/zipolla muilla ratsastamillas hepoilla mitä haluisit jymylle :)

    VastaaPoista