Sivut

lauantai 16. marraskuuta 2013

perjantain tuuppailua

Eilen olinkin taas normaaliin tapaan koulutunnilla Jymyllä. Koska Jymy on ollut normaaliakin reippaammalla päällä niin ratsastin alkutunnin sillä gramaaneilla, välttääkseni turhan tappelun ja jotta saisin keskityttyä paremmin tehtäviin. Edellisenä päivänä olinkin tehnyt rankan reilun 1,5h treenin ja sen kyllä tunsi! Jymy tuntui tosi hyvälle ratsastaa. Jossain vaiheessa pyysinkin kameran kanssa heiluvaa Tarua ottamaan gramaaanit pois koska ne tuntuivat turhilta, ja hyvältähän se tuntui (tai itseasiassa paremmallekin) ilman :)
mikä ihmeen tuoliistunta?!?

Alkutunnista ei kuvia. Suurin osa kuvista taitaa olla kun harjoiteltiin keskiraveja, jotka onnistuivat poikkeuksellisen hyvin! Olin positiivisesti yllättynyt. Ratsulle, sekä ratsastajalle tulikin tunnista kova hiki. Tuntikin taisi venyä lähes 1,5h mittaiseksi. Mutta Jymy selvästi tarvitsee niin paljon liikuntaa, että siitä tulee hyvä!
Maailman rakkaimmat karvapallo pojat <3

3 kommenttia:

  1. Voe Jymy näyttää tosi kivalle :) Ootteko muuten tulossa kinkkukisoihin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) tottakai ollaan, riippuu toki luokista. Tiesitkö että ne on ilmeisesti tänä vuonna aluekisoina? :)

      Poista
    2. Juu tiesin, sen takia mietinkin nyt kahesti tuunko, koska on kai vaan yhet seuraluokat enkä ehi hoitaa rokotuksia kuntoon ens kuuks :/ Mut tsemppii ainakin sulle! :)

      Poista