Sivut

maanantai 27. elokuuta 2012

pikainen päivitys

Pahoittelen jälleen etten ole hirveästi postaillut. Koulun, töiden, ratsastuksen ja kavereiden kanssa olon lisäksi paljoa aikaa ei jää. Varsinkaan kun tää jakso koulussa on tosi tiukka ja lisäksi on monta tentittävää kurssia. Ja pahoittelen, että tämäkin postaus jää melko lyhyeksi.

Tänään kuitenkin kävin ratsastamassa Vertillä sileällä. Ja päätin taivutella sen kunnolla läpi, sekä tehdä siirtymisiä. Työskentelin pääasiassa kokoajan keskiympyrällä ja sit aina L&C päätyjen kohdalla tein ulospäin voltit. Ensin tein tätä käynnissä ja aina ennen&jälkeen volttien tein pysähdykset. Alkuun Vertti oli sitä mieltä ettei hän voi taipua tai keskittyä. Sitten ravissa samalla kuviolla, mutta tein ensin siirtymisen käyntiin -> pari askelta käyntiä -> raviin ja ympyrän jälkeen pysähdys 4s ja raviin. Tällä sain tositosi hyvin avut läpi ja sain herkistettyä Vertin pienille avuille. Laukassa tein ensin niin että laukkasin vain pienet voltit ja nostin ravista laukan. Sitten tein käynti - laukka - käynti - siirtymisiä. Laukkasin aina keskiympyrän suoristuksessa käynti ja siitä uusi laukka toiseen kierrokseen voltille. Kun olin tehny tätä aina molempiin suuntiin vähän aikaa niin rupesin harjoittelemaan että siirtymisen tilalle tehtäisi aina laukanvaihdot. Sain tehtyä muutamia puhtaita laukanvaihtoja, mutta suurin osa tuli muutaman raviaskeleen jäljessä. Mutta oon tosi tyytyväinen että Vertti alkaa ymmärtää laukanvaihtoavut ja tietää mitä haluan! :) Sitten loppuun muutamat kierrokset eteenalas ravia ja pitkät loppu käynnit. Vertistäkin huomas miten tyytyväinen se oli itteensä, super V!

Ja ilmottauduin tänään alueestekisoihin Vertillä 80cm & 90cm luokkiin! JIPPIII! Tosin saa nähdä mitä niistä tulee kun V:n ekat alueestekisat ja eka 90cm, mutta jos päästään maaliin nii oon tyytyväinen.!


Viime viikolla kävi kaiken näköistä, mutta siitä en jaksa/halua hirveästi kertoa. Mutta sen verran kuitenkin on päiviteltävä Jymyn kuulumisia että se alkoi viime viikolla omituisesti ontumaan, mutta nyt taas pariin päivään ei ole ollenkaan käynnissä eikä ravissa ontunut. Klinikka reissu on tällä viikolla tulossa, mutta ei nyt muuta tähän liittyvää kerrottavaa ole. Lisäksi kavioita/jalkoja on seurailtu paiseiden/sädemädän/muun varalta, mutta mitään niihin liittyvää ei ole, lisäksi ei ole jaloissa mitään turvotusta tai lämpöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti