Sivut

maanantai 6. elokuuta 2012

maastoilua ja kaupan tekoa

Myös tänään käytiin maastoilemassa. Ja tällä kerralla seurassa oli Marika&Alzu. Tarkoituksena oli mennä vähän reippaampi ja pitempi lenkki. Löydettiin joku "uusi" polku, jota pitkin lähettiin vaeltamaan ja siellä sit löyty kivoja pätkiä missä pistettiin välissä myös vähän vauhtia poneihin. Välillä mentiin käynnissä ja ravissa vierekkäinkin. Jymy oli yllättävän rauhallinen kokoajan! Käveli kotiinkinpäin melko rauhallisesti. Oli tosi kiva lenkki ja naurettuakin tuli ihan kivasti. Ensi viikolla viimestään uudelleen!
Ja otsikon toiseen osaan. Käytiin tänään tekemässä tutun kanssa kaupat sen trailerista! Eli kyllä, vihdoin ja viimein meilläkin on nyt oma traikku! Ei enää traikkujen vuokraamista! JES! Trailerihan ei todellakaan ole mikään uusi ja hieno, mutta kelpaa miulle täydellisesti! :) Yritän joskus vaikka ottaa siitä kuvan.

Nyt sitten kelpais kisoihinkin lähteä omalla kalustolla! Vetoautojan myö vaihdettiin vuoden vaihteessa (pakettiautosta maasturiin).  Perfect! Ens kuussa olis viimestään tarkoitus lähteä kisoihin; nimittäin aluemestaruuksiin! :)

Ja loppuun vielä hyvä kappale, joka on melko sopiva tähän hetkeen (vaikka nimi kuulostaa surulliselta) eli: Cheek-Kyyneleet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti