Sivut

torstai 2. elokuuta 2012

Onnistuneet estetreenit

säätöä med tuhvi
Eiliset estetreenit suju kyllä yli odotusten! Jymy kävi vähän ylikierroksilla, mut oli niin hauskaa ja kivaa mennä "hypätä" sillä. Vaikka kaikki ei onnistunukkaan ihan niinkuin piti nii silti olin vaan koko tunnin yhtä hymyä.

Vieressä näkyy meidän eilisen päivän tehtävä. Ekana mentiin keskihalkaisijalla olevia ravipuomeja, joiden väli oli 1,2m. Kun ne oli vielä ihan puomeina niin onnistu hyvin, mutta sit kun joka toinen pää nostettiin ylös nii Jymy päätti että näähän mennään innareina LAUKASSA... Siinä vaiheessa olin vähän että mitä ihmettä, että ravivälejä laukassa jooo.. Kerran sain onnistuneesti tulemaan ne ravissa.

Sit tultiin kaarevia puomeja laukassa ja myös niitä nostettiin niin että joka toinen pää oli ylhäällä. Tätä mentiin viime talven ja syksyn aikana paljon, joten tää oli meille tosi helppoa. Muut tuli lopussa tätä isommassa laukassa ja mie tulin kootummassa laukassa eli lähempää sisäreunasta.

Lopuksi tultiin sitten ristikkoa ja ristikko okseria aina putkeen. Niiden alla oli semmoset mustat laudat, varsinkin okserille kun tuli ekan kerran nii Jymy otti hirvittävän loikan kun huomas alla olevan jotain (ihan ekat hypyt ei oo videolla). Välillä en päästin sen hyppäämään liian kaukaa. Mutta muuten ei oikeastaan ollu mitään ongelmia (jos ravipuomeja ei lasketa) :D

Ja koska Salla oli kuvaamassa niin saatte pienen video koosteen tästä kerrasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti