Sivut

tiistai 3. kesäkuuta 2014

vesisadetta ja koulukisoja

 Viime viikolla torstaina trailerin nokka suuntasi koulukisoihin Jokirantaan. Ohjelmassa oli suomenhevosille avoin alueluokka A-merkin kouluohjelma. Harjoiteltua tuli taas aivan liian vähän ja se näkyikin suoraan tuloksissa.
 Jymy oli verryttelyssä normaali ylienerginen itsensä, mutta radalle tultua se muuttui taas vähän liian hitaaksi. Kuitenkin edestä Jymy oli melko tasainen, mutta jalkoihin pitäisi saada lisää energiaa polkemiseen. Tämä oli ehkä meidän kolmas HeA ohjelma mitä ollaan kisoissa menty. Hyvä saada taas palautetta niin tietää mitä parantaa. Kokonaisuutena olin kuitenkin suhteellisen tyytyväinen rataan, vaikka Jymy oli saanut reagoida nopeammin jalkaan.
Numeroita radalta löytyi 5-7 väliltä, eikä mitään rikkeitä tullut. Ainoita vitosia olivat pohkeenväistöt, jotka ovatkin aina olleet Jymylle vaikeat. Ainut seiska oli puolestaan keskikäynti, josta olin hyvin yllättynyt että sain sen esitettyä niinkin hyvin (Jymy on käynnissä helposti kiireinen). Kokonaisprosentit oli 56,389% ja tavoitteena oli saada 55%, joten tavoite saavutettu :) Vielä me toivottavasti saadaan tästä A:stakin parempia prosentteja. Treeniä vaan lisää! Muuten kisat olivat kyllä sujuvat ja mukavat jos vesisadetta ei oteta huomioon.
Kiitos ja kumarrus, seuraavia kisoja odotellessa me treenataan kohti parempia suorituksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti