Sivut

maanantai 9. kesäkuuta 2014

pomppufiilis!

 Muutama viikko takaperin oltiin hyppäämässä seuran kentällä Jokirannassa. Jymy oli hirmuisen energinen vaikka olikin melko kuuma päivä. Mentiin siis estetunnilla sinne, joten meitä olikin siellä kuusi ratsukkoa hyppäämässä.
 Koska oli niin kuuma ja tarkoitus olikin tehdä ratatreeni niin otettiin vain verkkahyppyjä (sekä muutamat ravi- ja laukkapuomit) ennen rataa. Ensin tultiin kerran minirata, jonka jälkeen vähän isompana (ehkä 85cm rata).
 Ensimmäinen rata sujui mallikkaasti yhtä pientä paikka virhettä lukuunottamatta, jonka poni kokemuksellaan hoiti mallikkaasti kotiin.
 "Isommalla" radalla alku sujui tosi hyvin, mutta sitten toisiksi viimeiselle okserille pakka hajosi jyrkässä kaarteessa. Laukan ponnekkuus hävisi, rytmi rikkoontui ja jäin roikkumaan ohjiin. Siihen lisättynä kuuma päivä riitti ponin kieltämiseen. No eikun uudestaan ja eikun vaan roikuin ohjassa ja uusi kielto. Kolmannella kerralla oltiin molemmat menossa, mutta viimeisellä askeleella Jymy sanoi että ei kiitos. Jymyltä HYVIN ei tyypillistä, mutta se on niin "vanha" ja viisas että tietää mistä hänen kannattaa mennä ja mistä ei. No sieltähän löysin itseni hiekkaa maistelemasta, oma moka kun kuumana päivänä vaadin hevoseltani liikaa. Tiputettiin okseri pystyksi ja tulin niin eikä mitään ongelmaa ollut ja jatkoin myös viimeisen okserin yli. Tulin pari pientä hyppyä, jotta jäi vielä hyvä mieli tunnista :)
 Oli tosi kivaa pitkästä aikaa olla treenaamassa muualla kuin kotona. Kuvista ja avusta iso kiitos Tuulille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti