Sivut

torstai 26. heinäkuuta 2012

viikon kuulumisia

Tää viikko on kyllä kulunu tosi nopeesti! Ei tunnu yhtään, että ois jo torstai. Loppu viikon ohjelmakin on valmis. Tänään siis tulin taas kotiin, Iidalle ja sen porukoille kiitos majoituksesta! :)

Kerron nyt vähän pikaisesti kuluneesta viikosta kuvien kera mitä nyt sattuu olemaan.

Ekana nyt näitä kuvia mitä otin Iidan kameralla kun oltiin uimassa ja kiertelemässä. Ja muutama kuva miustakin joukossa.











ystäväiseni Iida<3


tonne piti kiivetä :D





 Tiistaina käytiin Iidan&Pikkerin kanssa melko rauhallisella maastolenkillä, josta matkalla mentiin Marin luokse ja käytiin niitten rannalla kahluuttamassa heppoja. Vertti kävi todennäköisesti ekaa kertaa elämässään vedessä ja käveli sinne Pikkerin perässä suoraan ilman mietiskelyjä! Huippu poni! Muutenkin Vertti käyttäyty mallikkaasti maastossa, jos ei oteta lukuun ilmapomppuja joita se teki laukassa.


Keskiviikkona käytiin vaan uittamassa heppoja Korholan Tilan omalla heppojen uittopaikalla. Josta lisää kuvii myöhemmin.

Tänään menin sit ilman satulaa kentällä. Tein kaikissa askellajeissa avoja pitkillä sivuilla. Ne onnistu tosi hyvin, Vertti oli paljon parempi kuin yhtenäkään päivänä koko viikkona! Sit tein lopuks pientä kahdeksikkoa jossa keskell siirtymisiä. Super V!

Loppu viikon ohjelmaan kuuluu heppojen pesua ja laitsalta hakua. Sekä yhden pollen letitys näyttelyihin ja näyttelyihin mukaan meneminen.! Sounds nicee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti