Sivut

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

kisa postaus

Viikko sitten oltiin Vertin kanssa Korholan Tilalla harj.estekisoissa. Niinkuin suunnittelinkin niin mentiin 70cm & 80cm. Vaikka sadetta oli ennustettu niin silti oli onneksi hyvä sää!

70cm verkassa Vertti tuntui tosi kevyelle kädelle ja tuntui myös melko rauhalliselle, vaikka kävikin vähän ylikierroksilla. Ratakin alkoi sujumaan hyvin kunnes itse sitten päästin sen 3. esteen jälkeen pitkäksi ja kappas vaan Vertti meni ohi vasemmalta. EII! No siinä nopeasti kokosin hevosen ja itseni ja otin uuden lähestymisen ja sitten mentiin mukisematta yli. Vertin kanssa ei saa hetkeäkään matkustella tai miettiä mennäänkö vai ei. 4. esteen jälkeen rata jatkui hyvin perusradan loppuun asti. Harmittaa tosi paljon tuo ohi meno, mutta meno ainakin oli paljon parempaa kuin edellisissä kisoissa.

80cm verkka ei ollut niin hyvä. En saanut ratsastettua sitä niin kevyeksi ja polkevaksi kuin edellis luokkaan. Ensimmäisen esteen jälkeen Vertti yritti lähteä vähän rynnimään, jonka seurauksena tuli juureen tokalle joka päästiin puhtaasti kuitenkin yli. Kolmos esteelle otin kaasutuksen jälkeen liikaa kiinni ja tuli taas liian juureen -> este tippui, arrggh! Loppu rata meni ihan ok, muutamalle tuli liian juureen kun en tehnyt tarpeeksi hyviä teitä niinkuin edellisessä luokassa.

kysynkö? :D

Vaikka sijoituksia ei taaskaan tullut niin silti olen melko tyytyväinen. Vertti oli taas parempi kuin edellisissä kisoissa, ja molemmat virheet oli täysin kuskin vikoja (niinkuin yleensäkkin).  Loppuun video radoista :)


2 kommenttia:

  1. Onpa vauhdikas heppa! :) Tekis mieli lähtee itekki hyppäämään kun näitä kattoo :) Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo Vertti vähä on :D hih, terkkuja myös sinne!

      Poista