Sivut

torstai 19. heinäkuuta 2012

vierailua Vertin luona

Olipas kiva nähä ja käydä Vertillä ratsastamassa pitkästä aikaa! Tästähän onkin jo viikko kun oon sen viimeks nähny ja kaks viikkoo siitä kun viimeks sillä ratsastin. Se onkin nyt saanu viikon vaan syödä ja lomailla rauhassa, ja kauhea heinämahahan sille oli jo tässä ajassa tullu! Onneks se lähtee liikuttamalla pois.

Laiteltiin siinä Vertin omistajan kanssa Vertti kuntoon ja sitten omistaja menikin ensin selkään, ja jonkun ajan päästä mie sitten kapusin sinne. Mentiin ihan varmuuden vuoksi kentälle, kun ei tiedetty miten paljon virtaa sillä on kun ei ole liikutettu. Muutenhan Vertti olikin ihan rauhassa, mutta niinkuin yleensäkin niin laukan jälkeen innostui. Ei kyllä menty kun ehkä reilu puoli tuntia yhteensä?


 Tässäpä tänään sitten tämmöinen tylsä "peruspostaus". Nii ja muuten n voi tajuta miten on niin vaikeeta keksiä mielenkiintoisia otsikoita ? Onko kellään samaa ongelmaa? Kun aina herättää itessäni ainakin mielenkiinnon jos on joku hyvä otsikko niin tekee mieli heti lukea! :D

Lisäksi kohta olisi tulossa sadas postaus, niin sen kunniaksi SAA ja PITÄÄ ehdottaa erikoispostauksia niin voin sitten toteuttaakin sen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti