Sivut

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

kyllästynyt lomailuun + vkl

Pakko kertoa teillekkin,  miten ihana ja fiksu hevonen miulla onkaan. Se on totaalisesti kyllästynyt lomailuun! Se on laitumella juossut onnessaan ympäri laidunta ja perjantaina se oli keksinyt tulla laitumen aitojen ali.. Ja sitten ei ollut antanut kiinni vaan juossut vain karkuun + tämä oli toistunut kaksi kertaa. Langoissa kyllä on hyvät sähköt, mutta se ei minun ponia estänyt. Oli kuulma yrittänyt myös ottaa vauhtia ja hypätäkin yli aidasta (onneksi oli ollut ihmisiä heiluttelemassa käsiä niin ei ollut hypännyt). Onneksi työntekijä oli tullut sitten sinne laittamaan Jymyn takaisin laitumelle.

Eihän siinä sitten muu auttanut kun oltiin muutenkin hakemassa kaksi heppaa jo perjantaina kotiin niin heitettiin toinenkin reissu ja haettiin myös Jymy kotiin. En uskaltanut jättää sitä enää sinne "riehumaan". Illalla yritin laittaa sen tarhaan, että saisi olla ulkona mutta eihän sitä voinut sielläkään pitää kun juoksi ja veti pukkeja siellä, eikä sen riehumisesta tullut loppua.

Miten TYHMÄ hevonen pitää olla ettei ruoka kelpaa?

Lauantaina herätys oli jo 4.30. Koska oltiin kahden muun hepan kanssa lähdössä näyttelyihin. Jymyn pistin heti aamusta tarhaan, johon se jäi yllättävän rauhassa. Ja laiteltiin nää hepat valmiiks ja tein sykeröt Alzulle. Ennen lähtöä hain Jymyn sisälle, se joutui seisomaan karsinassa melkein koko päivän kun ei sitä uskaltanut yksin jättää ulos. Mutta heti näyttelyistä tultua vein sen pihalle, sekä myöhemmin kävin myös vähän ratsastamassa sillä. Energiaa oli niin paljon ettei siitä sen touhotuksesta tullut yhtään mitään.

Näyttelyt sujuivat joka tapauksessa loistavasti! Mukana oli siis Alizee "Alzu" ja Carisma II "Carisma" . Molempien osalta sujui hyvin. Autoin koko irtohypytyksen ajan kaikkien heppojen kanssa. Näyttelyt oli siis Korholan Tilalla ja ne olivat Hobune torinhevos-näyttelyt. Alzu ja Carisma molemmat pääsi Best In Show kehään, jossa Alzu palkittiin BIS 1:ksi ja Carisma BIS 2:ksi. Eli loistava päivä! Kuvia näyttelyistä löydät täältä!

Tää päivä menikin sitten torinhevosille ja eestinraskaille vetohevosille tarkoitetuissa koulukisoissa,  joissa Alzu & Carisma oli. Aamu ei onneksi ollut ihan niin aikainen kuin lauantaina vaan heräiltiin Jossun kanssa joskus puol 8 aikoihin. Oltiin molemmat siis leiritilassa yötä. Tämäkin päivä sujui loistavasti: Carisma&Jossu olivat HeC:ssä toisia sekä toisia myös HeB.ssä ja Alzu&Marika oli HeB:ssä kolmansia. Eli ruusukkeita rapisi mukavasti viikonloppuna!

Huominen kuluu loppujen heppojen hakemisessa, pesemisessä, siistimisessä jne. :)
Hepat welcome to home!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti