Sivut

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

"Vanhat" hevoskaverit

Miulla oli vähän tylsää joten päätin tehä tämmösen postauksen jossa kerron hevosista joilla olen ennen paljon ratsastellut tai ollut muuten paljon tekemisissä :) Laitan aika paljon kuvia tekstin lisäksi ja teen useamman postauksen tästä. Kommentoikaa onko teksti mielenkiintoista lukea, onko liikaa/liian vähän kuvia yms. Kommenttia !! :)

Fløa

Kun aloitin ratsastamaan Koivurannan tallilla menin ensimmäiseksi vuonohevos-tammalla Fløalla. Fløa oli muistaakseni syntynyt vuonna 1990, ihan tarkkaa päivämäärää en enää muista.Fløa oli todella reipas ratsastaa, mutta varsin mukava. Heti ensimmäisistä kerroista lähtien halusin A-I-N-A mennä sillä. Ja useimmiten sitten meninkin. Tallilla oli aina vuokrauspäiviä jolloin sai vuokrata hevosen omaan käyttöön päiväksi. Kun kehityin niin vuokrasin aina Fløaa. Ja se muutamana kesänä leirihoitsuni.
  Sitten kun Koivurannalla ei pidetty enää tunteja, niin kävin itsenäisesti ratsastamassa Fløalla. Käytiin aina kavereiden kanssa porukalla ratsastamassa useita kertoja viikossa itsenäisesti. Saimme pitää hevosia melkein kuin ominamme ja teimme myös tallitöitä. Nuo ajat ovat jääneet hyvin mieleen.
  Fløa oli aina ollut todella siro vuonohevoseksi, mutta kevät talvella 2008 se alkoi laihtua paljon. Se sai ruokaa niin paljon kuin vain söi, ajoittain se oli jo pirteä ja iloinen. Ja lihoi vähän, mutta silti ei tarpeeksi. Syksyllä 2008 Fløa joutui jollekkin lääkekuurille tai vst, mutta lääkkeet eivät tehonneet. . .

Fløa nukahti ikiuneen 8.9.2008.

Miss you </3



Maara

Maara eli tutummin Maari oli torinhevosristeytys tamma. Maaria kerkesin vain ratsastella muutaman kuukauden ajan Koivurannan tallilla, Fløan nukuttua ikiuneen. Mutta hevosesta kerkesi tulla todella tärkeä. Maari oli välillä tahmea ratsastaa, mutta kuitenkin mukava. Maari oli aika osaavakin, ja hyppäsi kivasti.
  Maarilla kerkesin harjoitella hyppäämistä hyvin ja se opetti paljon! Ratsastin silläkin paljon itsenäisesti + kaverin pitämällä tunnillakin olin sillä useasti.

  Kun sain tietää, että Maari oli myynnissä niin suostuttelin vanhempani ostamaan sen minulle ja vanhempani olisivat suostuneetkin siihen. Mutta sitten tuli muutoksia joista en rupea sen enempää kertomaan. Joten se sitten myytiinkin toiseen paikkaan eräälle tytölle josta se on siirtynyt toiseen kotiin.



Lucy
Lucy on rodultaan Saksanratsu poni. Lucylla menin ensimmäisen kerran Hepokankaalla, jossa siis nytkin käyn. Se oli siellä silloin tuntiponina. Lucy oli ratsastaa reipas ja vähän vekkuli kaveri muutenkin :D Tosi mukava tapaus. Lucylla menin melkein aina 2009 keväällä/kesällä estetunneilla. Ja myös joillain koulutunneilla ja maastossa. Joten sen kanssa tuli rutiinia.
   Viimeisen kerran hyppäsin sillä kesällä 2010, ja huomaa kyllä kuvista kehitystä tapahtuneen! Tämän ponin voin kertoa opettaneen erittäin erittäin paljon! Parhaimpia poneja maailmassa <3
Kesä2010
    Lucy muutti kesällä 2010 uuteen kotiin . 

kesä2009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti