Sivut

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Tunti

Moikka, eli tänään menin meidän vakkari estetunnille (meillä on siis aina estetunti keskiviikkosin 19-20.30). Jymyllä tietysti, menin jo puol neljän aikoihin tallille ja talutin puoli tuntia yhtä tyttöä tunnilla. Sekä harjailin jymyn valmiiks.

Tunti meni yllättävän hyvin, mentiin vähän laukan lyhentämistä ja pidentämistä. Meillä oli siis toisella lävistäjällä kavaletti-pysty -pysty-kavaletti (aluksi puomeja) lyhyillä laukka väleillä ja sit toisella lävistäjällä puomi-okseri - okseri-puomi linja jota mentiin vähän pidemmällä laukalla. (videosta näette paremmin mitä tarkoitan + videon kuvannut kaverini Marika) Jymylle ja miulle on vaikeita nuo et pitäs saaha kiinni se nopeasti, joten tehtävä oli tosi hyvä. Sekä usein en saa sitä tarpeeksi lyhyeksi. Joutu keskittymään kokoajan muuten ei onnistunut.

Video on tehty tosi nopeasti ja vähä huonosti, mutta toivottavasti kelpaa kun Movie Maker ei suostunut tänään yhteistyöhön. Alussa huomaa etten saanut heti sitä tarpeeksi lyhyeksi ja tokassa että toiselle linjalle tulin liian hitaassa temmossa sisälle.



Jymy tyytyväisenä tunnin jälkeen :)
(kännykkä laatua)
Ja tässä siis eilen puhumani Venna,
joka on myös Jymyn karsina naapuri :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti