Sivut

torstai 19. tammikuuta 2012

Aamuista ratsastelua

Niinkun otsikosta voi hyvin päätellä niin menin jo joskus seittemältä tallille. Autoin ruokkimaan heppoja, loimittamaan ja viemään ne pihalle. Sen jälkeen harjasin Jymyn super hyvin. Päätin olla laiska ja mennä ilman satulaa ratsastelemaan ulkokentälle pitkästä aikaa. Laitoin ponille suitset ja loimen päälle, sekä itelleni tietysti kypärän päähän ja sit lähettiin. :)

Jymy meni yllättävän hyvin, siitä oli kivaa päästä ulkokentälle. Mentiin paljon siirtymisiä ja ympyröitä. Huomaa kyllä ettei oo tullu mentyä hirveesti ilman satulaa, mutta tähän aion tehdä muutoksen! :D Jymy kun on aika kapea + sillä ei oo mikään mukavin selkä niin ei oo tullu mentyä, mutta siihen tottuu ja ainaki tasapaino paranee kun menee! Jymy oli vähän sitä mieltä, että miks ei voi mennä kovempaa, pienestäkin pohkeesta tarjosi heti ravia tai laukkaa, joten energiaa siis riitti!

<3
Ratsastin jonkun 45minuuttia, jonka jälkeen purin ponin ja vein sen ulos. Sen jälkeen tein tallin hevosten ruuat ja lähdin kouluun, jossa sitten loppu päivä vierähtikin. Mulla alko siis koulu klo 11. :D

Ja tässä linkki vähä aika sitten tekemääni/lisäämääni videoon. :)

P.S. Ootan innolla ens viikon viikonloppua!! Päästään Jymyn kanssa Henrik Ehrnroothin valmennukseen Kantelesärkkään :) tykkääntykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti