Sivut

tiistai 17. tammikuuta 2012

Ensimmäinen "kunnollinen" postaus

Elikkä ensimmäinen postaus :)

 Olin tänään siis ajoissa menossa jo tallille tunnille. Käyn siis Jymyllä 2krt/viikossa ratsastuskoulun tunneilla (koulu&este). Listaa katsoessani huomasin kuitenkin sen menevän talutuksessa ja tunnilla (jymy käy siis tunneilla), joten kysyin tallin omistajalta voisinko mennä tunnilla tallin uudella ponilla Vennalla, joka tuli siis viime viikolla tallinomistajan tytölle kisaponiksi/tuntiponiksi. Ja siis menin tunnille Vennalla.

Venna on n. 145cm korkea poni, joka on väriltään voikko ja sillä on herasilmät :) Poni on iältään kuusi vuotias.

Tehtiin tunnilla pohkeenväistöjä, sekä paljon perusasioitten kertausta. Ratsastin Vennalla vasta toista kertaa, mutta poni toimi todella kivasti ja meni hienosti :) Kuten monet kaverini ovat kuulleet tai sanoneet; olen ikuinen poniratsastaja! :D

Miulla ei oo valitettavasti kuvaa ponista, eikä tunnilta mitään. Yritän saada meille tunneille/ratsastuksille kuvailemaan jonkun ettei tulisi ihan tylsiä postauksia. :)

+ Saa ehdotella erikoispostauksia ym, ja kertokaa mitä haluaisitte postauksiin enemmän tai onko tylsä tai vst :) (vaikka teitä lukijoita ei vielä montaa olekkaan)

Jymy ensimmäisinä päivinä Hepokankaalla 2010 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti