Sivut

perjantai 12. syyskuuta 2014

Aikainen lintu madon nappaa..

.. tai ainakin kerkeää lähtemään kisoihin! Herätys soi huomenna varmaankin klo 3.00 viimeistään ja siitä sitten tallille hevosia ruokkimaan, jotta kerkeävät syödä rauhassa ennen kisoihin lähtöä. Viimeistään on oltava hepat kyydissä klo 5.00.
Olo onneksi on vähän parempi, vaikkei hirveän hyvä vieläkään. Tänään aamu alkoi loistavasti ponin ratsastuksella ja hevosen selässä olinkin jo kahdeksalta aamulla. Olin suunnitellut kevyttä ja lyhyttä ratsastusta, mutta jossain vaiheessa huomasinkin ratsastaneeni pelkkää käyntiä ja ravia jo 40minuuttia, hups. Mutta oli niin huisin kivaa ja hevonen toimi kivasti niin mikäs siinä musiikit maneesissa soidessa oli ratsastaa! Nyt voin sanoa lähteväni hyvin ratsastetulla hevosella ja hyvällä valmistautumisella kisoihin.
Tein tänään paljon siirtymisiä ja sain niillä Jymyn hyvin kuulolle. Laukka ei tänään ollut meidän vahva puoli, se ei meinannut kunnolla pyöriä vasemmalle, sekä sinne taipuminen oli (jälleen) vaikeampaa. Mutta pienien kompromissien jälkeen siinäkään ei ollut ongelmaa. Koska ratsastuksessa kestikin luultua pidempään tuli hieman kiire pakata kaikki tavarat valmiiksi. Lisäksi ongelmaa tuotti, että ainut kisahuopani oli pesemättömänä likaisena vielä pyykkikorissa, jaiks! Eikun vaan tallikavereille soittelemaan keneltä saisin lainaan, onneksi löytyi ihania ihmisiä ja sainkin huovan lainaan. Varusteet kerkeän onneksi puunaamaan kisapaikalla kun miun startti on vasta puoli 12 aikoihin, mutta kyytikaverin startti on heti kisojen alussa joten siksi pitää aikaisin lähteä matkaan.
Tallilta juoksinkin kauppaan tekemään ostokset jotta saa eväät kisoihin ostettua, eikä sieltä tarvitsisi mitään ostaa. Pitkä päivä tulossa, kun pelkkiin matkoihinkin menee yhteen suuntaan yli kolme tuntia. Kotona kävinkin vain pikaiseen ja lähdin töihin tuuraamaan kaveriani muutamaksi tunniksi. Sen jälkeen tulin kotiin, tein eväät ja pakkasin omat kisavaatteet, sekä muut tarvittavat kamat. Nyt välissä kirjoitan tätä postausta ja kohta lähden taas takaisin töihin. Lyhyet yö unet tulee kun pääsen töistä vasta 22.30, onneksi työmatka on lyhyt ja kaikki on kotona jo valmiina niin pääsen sieltä suoraan nukkumaan. Oikeasti vuoroni olisi kestänyt vielä tunnin pitempään, mutta onneksi sain suostuteltua yhden työkaverini tekemään siitä yhden tunnin niin jää edes vähän nukkumisaikaa! Kiitos siis hänelle :) Nyt kaikkien peukut pystyyn huomiseksi, jotta tämä tyttö osaisi ratsastaa edes sinnepäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti