Sivut

maanantai 7. syyskuuta 2015

Arjen askareita

c Taru Kainomaa
 Oon pyrkiny Jymyn kanssa täälläkin treenaamaan mahdollisimman monipuolisesti. Oon kävelyttäny sitä maasta käsin, juoksuttanut, mennyt maneesissa ja kentällä sileällä, muutaman kerran ollaan käyty myös maastossa kävelemässä. Vielä on rutiineissa oppimista uudella tallilla, mut pääasiassa kyllä ollaan viihdytty. Ja pian ilmeisesti myös päästään kokeilemaan Jymylle uutta tarhakaveria! Jee vitsi se tuntuu et se on sen tarpeessa!
 En myöskään voi uskoa, että alle kuukausi sitten klippasin tuon hevosen päästä kavioihin ja jo nyt sillä on kauhea karva! Jymy alkaa taas hikoilla kun pikku possu, joten pakko varmaan joltain saada klipperi lainaan että päästään taas nuista karvoista eroon.
 Paljon on vielä hakemista, että löytäisin Jymyn hyville avuille. Nyt se on vähän sinnepäin ja täytyy myöntää, eihän tästä voikun itseään syyttää kun on päästänyt itsensä ja hevosen helpolla. Ilmottauduin kuitenkin keskiviikolle ja sunnuntaille valmennuksiin niin ehkä sieltä taas joku potkii persauksille ja komentaa ratsastamaan kunnolla. Saan niin paljon motivaatiota kun on päässyt valmennuksiin ratsastamaan! Niistä saa aina ihan uutta intoa, vaikkei aina hyvin menisikään. Innolla odotankin mitä tällä viikolla tuleman pitää :)
Tästä hienosta kuvasta teetin itselleni canvas taulun seinälle, huippu Taru kun osasi ikuistaa näin hyvän otoksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti