Sivut

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

nopea päivitys

"If you can dream it you can do it"
 Viime kerrasta onkin taas jo reippaasti aikaa, syynä on ollut ajanpuute sekä vaikeus kirjoittaa sillä tabletilla ei ole kovinkaan mukavaa yrittää kirjoittaa postauksia. Ja koska asun nyt omassa kämpässä niin elin pari viikkoa ilman tietokonetta, nyt kuitenkin sain uuden joten elämä helpottuu kummasti!
 Vappu oli ja meni muuttopuuhissa, sekä hieman myös juhliessa kavereiden kesken. Nyt muutamien viikkojen jälkeen asunto alkaa näyttää ja tuntua kodilta. Kuvia tulossa kunhan kerkeän ottamaan :)
 Hevosrintamallekin kuuluu ihan hyvää. Jymyn kanssa ollaan yritetty treenata tehokkaasti ja monipuolisesti kentällä, sekä maastossa. Ajoittain se tuntuu tosi hyvältä, mutta välillä taas tosi huonolta vaikka vika taitaakin olla ratsastajassa. Ei humputtelua vaan kunnon ratsastusta!
 Oon hieman harjoitellut A-merkin ohjelmaa taas, jotta voitas mennä se helatorstaina olevissa "kotikisoissa" suomenhevosten luokassa. Väistöt kun saadan kohdalleen niin muuten pitäisi mennä ihan ok. Lisäksi käytiin viime viikolla hyppäämässä Akin valkassa jossa tehtävänä oli kontrollia kontrollia ja vielä kerran kontrollia. Täydellinen harjoitus meille ja poni tulikin tosi hyväksi ja odotti hyvin. Tehtävänä oli puomi-este-puomi harjoituksia "ratana", jossa väli puomilta esteelle oli vain viisi metriä. Tarkoitus saada hevoset ponnistamaan ja katsomaan itse myös paikkaa. Jymy oli niin tohkeissaan ja jopa yllätti valmentajankin positiivisesti kun alkoi keskittymään ja käyttämään itseään kunnolla. Todellinen esteponi, joka pääsee nauttimaan sunnuntaina estekisoihinkin!
 Barolla oon menny viime aikoina tosi vähän. Viime viikolla pääsin sillä kuitenkin pitkästä aikaa estetunnilla, jossa tosin en kerennyt olla kuin 30min (+verkat) kun pitikin jo suunnistaa mäkkärille töihin. Baro kuitenkin tuntu tosi hyvälle, mentiin puomeja ja sitten kerkesin mennä vain tuota pystyä. Mutta pienen tauon jälkeen hyvä palata treeniin kevyesti :) Baro oli ihan huippu ratsastaa, vaikka itse olinkin täysin hukassa kun hyppääminen on jäänyt tosi vähälle viime aikoina.
 Tänään selviää myös pääseekö Barokin mukaan kisoihin. Riippuu lähteekö yksi toinen tallilainen kisoihin vai ei. Toisaalta haluisin kauheasti sen ottaa, mutta toisaalta rahallisesti olisi järkevämpää mennä vain yhdellä. Saa kuitenkin nähdä. Kisat ovat kuitenkin lähellä joten fiksua olisi molemmilla hypellä. :)

2 kommenttia: