Sivut

lauantai 24. tammikuuta 2015

Ponit ja tylsyys

 Muutama päivä sitten kun kävelin hakemaan Jymyä sisälle huomasin heti jotain omituista sen loimessa: kaulakappale roikkui sivuttain sen kaulalla irti kiinnityksistään. No ei siinä mitään, sain sen vielä laitettua paikalleen, mutta eilen kun menin hakemaan Jymyä niin löysin kaulakappaleen maasta ja tarhan alimman langan maasta, jee, pääsin tarhan korjaus hommiin. Tämä olikin sitten toinen loimi reilun viikon sisään minkä ovat Zipon kanssa yhteistuumin pistäneet palasiksi. :D
 Toinen niin viattomana tuijotti ja tuli luokse. Onneksi eräs tallilaisemme osaa ja pystyy korjaamaan loimia ja lupasikin heti kun kerkeää niin nuo Jymyn molemmat loimet korjata. Toivonmukaan pakkaset pysyvät matalina, koska nyt käytössä on vain tuo syksyllä ostamani 100gramman loimi, jottei tarvitsisi aamulla kahdella loimella loimittaa.
 Eilen myös laukattiin Jymyn kanssa ensimmäistä kertaa pariin viikkoon, vauhtia oli kyllä taas ihan riitämiin. Tänään myös laukattiin hetki, ja meno oli kyllä ehdottomasti heti paljon jo rauhallisempaa kuin edellis päivänä. Oon nyt ratsastanu Jymyä maksimissaan puoli tuntia kerrallaan, tosin jos käyn esimerkiksi maastossa kävelemässä niin sit ollaan saatettu mennä vähän pidemmänkin aikaa. Pikku hiljaa alan pidentämään ratsastus aikaa, sekä tekemään ratsastaessa vähän enemmän.
Ostin myös reilu viikko sitten Jymylle yhden parin kylmäyssuojia ja oonkin nyt aina ratsastuksen jälkeen pitänyt sillä niitä takajaloissa noin 20minuuttia. Sekä sen lisäksi laittanut selkään ja takaosaan arnikaa ja kylmäyksen jälkeen myös "kipeään" jalkaan. Toivon mukaan tästä on jotain apua jalan paranemisessa :)

2 kommenttia:

  1. Sori utelu, mut millä tallilla sun heppa asuu? Oon muuttamassa joensuuhun ja etsiskelen omalle tallipaikkaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hepokankaan tilalla, Lehmossa :)

      Jos haluat tietää tallista lisää niin ota vaikka Facebookin kautta yhteyttä; Miia Tanskanen tai laita sähköpostia osoitteeseen miiia-95@hotmail.com. :) vastaan mielelläni jos on kysyttävää

      Poista