Sivut

torstai 1. tammikuuta 2015

Hyvää uuttavuotta!

 Suuntasin eilen alkuillasta läheiselle rannalle ottamaan muutamia kuvia, samassa myös totesin että ne minimaalisetkin taidot kamerani käytöstä ovat kadonneet. Yritin rämpätä asetuksia melko huonolla tuloksella, mutta täytyy myöntää että vaikka kovinkaan hyviä kuvia ei edes tullut niin mielenkiinto ottaa kuvia kasvoi hurjasti ja kuvien ottaminen on yllättävänkin rentouttavaa ja mukavaa puuhaa! Tätä täytyy siis tehdä lisää, onneksi kaveri piirissä on muutama hyväkin käyttäjä joten ehkä voin heiltä muutamia vinkkejä kysellä joilla saisin kuvia parannettua.
 Yritin ottaa kuvia myös raketeista, mutta niistä kuvien ottaminen oli haasteellista koska omia raketteja ei ollut jolloin yritin kuvata kun jostain suunnasta tuli raketteja jolloin ajoituksen löytäminen oli vaikeaa kun ei tiennyt että mistä suunnasta raketti tulee tai mihin suuntaan se menee.
 Jostain syystä päädyin ottamaan mustavalkoisia kuvia melkein huomaamattani. Vaikka värit onkin kivoja niin pidän itse silti todella paljon tämmöisistäkin kuvista.
 Mustavalkoisista kuvista huolimatta, toivotan kaikille värikästä ja ikimuistoista vuotta 2015! :) Tarkoitus olisi kirjoittaa jonkun näköinen kooste vuodesta 2014, mutta katsotaan mitä aikaiseksi tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti