Sivut

perjantai 1. kesäkuuta 2012

töitä, ratsastusta ja pakkailua

Tänään olin taas aamutallissa, jonka jälkeen kävin Vertin omistajan kanssa kentällä pyörimässä ilman satulaa. Se meni siis Vertillä ja mie menin Jymyllä. Menin kokoajan vaan uran sisäpuolella kun sillä ei saa tehdä mitään voltteja vielä, ja pitkillä sivuilla otin ravia. Lisäksi tein paljon pysähdyksiä. En menny Jymyllä kovinkaan pitkään kun eilen tehtiin sen verran pidempi ja "raskaampi" maastolenkki. Ja tänään Jymy on ollu tasan 5kk miun omistuksessa <3 :))

Jymyn ratsastuksen jälkeen otin muutaman hevosen sisälle kun eräästä paikasta (yrityksestä?) oli tullut miehiä kokeilemaan ratsastusta. Niin menin sitten niitä siihen auttelemaan tallin omistajan pyynnöstä. Tämän jälkeen kävin vielä ratsastamassa Pootsin, jolla en mennyt kovinkaan pitkään ehkä puoli tuntia. Menin kaikki askellajit läpi ja Pootsi toimi ihan kivasti. Vasempaan suuntaan oli jäykempi, mutta muuten ei ollu mitään ongelmaa.

Ja mitä pakkailuun tulee niin huomenna ois edessä "muutto kesäasuntoon". Eli tallille tai no tarkemmin sanottuna muutan lähestulkoon koko kesäksi maneesin yläkertaan (jossa sijaitsee leiritila). Leiri alkaa kylläkin vasta maanantaina, mutta en jaksa ajella koko aikaa edes takaisin ja huomenna on iltatallikin vielä.
Loppuun vielä kuvia keskiviikon estetunnilta.
meidän huippu esteryhmä!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti