Sivut

perjantai 22. kesäkuuta 2012

kisakuulumiset + estetreeni video


Sää ei onneks ollut kovin huono, joten päästiin lähtemään kisoihin. Marika lähti kuskiksi, Sini Vertin omistaja lähti auttamaan ja Iida tuli sitten myös auttamaan & kuvaamaan. Ensin käytiin maksamassa lähtömaksut ja sit kävelemässä rata. Molemmissa luokissa oli sama rata, joten onneksi ei tarvinnut opetella kuin yksi rata! Lisäksi starttasin molemmissa luokissa viimeisenä.

70cm verkka meni tositosi hyvin! Kaikki "vaihteet" toimi hyvin.  Sain hypätä valinnaisen esteen ennen radan aloitusta ja hyppäsin esteen nro 5, joka oli tavallinen okseri. Kaikki esteet oli täysin tavallisia ilman minkäänlaisia erikoisesteitä (HÖH). Rata meni ihan hyvin, ensimmäinen kaarros ykköseltä kakkoselle tuotti pieniä kääntymis ongelmia mutta siitä selvittiin. Muuten meni hyvin siihen asti kunnes tultiin sarjalle. Tultiin liian lähelle ekalle ja tuli iso hyppy, joten väli jäi ahtaaksi ja b-osa tippui. Loppuun päästiin kuitenkin 4 virhepisteellä.

80cm verryttely puolestaan meni huonommin kuin aikaisempi verkka. Vertti alkoi vähän painaa ohjalle, sekä tuli muutenkin vaikeammaksi ratsastaa. Muutaman okseri hypyn jälkeen miulla lähti jalustin vasemmasta jalasta kokoajan kun paino valui hypyissä oikealle. Radalle en sitten lähtenyt kovin luottavaisin mielin, mutta ajattelin vaan että harjoittelemaanhan sitä tultiin. Hyppäsin saman esteen kuin 70cm radalla ensin ja sit sen jälkeen tapahtui jotain tosi kummallista ja miulta lähti ohjat -> poni poistui banketille (katsojat tais vähä säikähtää , hhups) .. öööö :D no siitä sitten keräsin ohjat ja jatkoin matkaa ekalle esteelle. Eka este tippui kun Vertti ei nostanut tarpeeksi jalkoja ja toinenkin este tippui kun toin vähän liian juureen. Loppu rata sujui melkein ongelmitta, kunnes melkein mentiin ohi viimeisestä esteestä.

Vaikka sijoituksia ei tullut niin olen silti melko tyytyväinen ratoihin. Koska ne olivat melko tasaisia ja kuitenkin vasta toiset kisat. Lähdin sieltä hakemaan hyviä ja sujuvia ratoja, ja pääasiana olisi että käännyttäisi kaikille esteille ja kaikista mentäisiin yli.


Tässä video tiistain estetreeneistä :) en saanut laitettua tätä paremmin.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei oo oma, niin kun tekstissäkin lukee nii se on yhen Sinin. Mutta saan valmentautua/kilpailla esteillä tällä :)

      Poista