Sivut

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Hevosesta poniksi?

Eilen kävin tallilla ratsastamassa ja hoitelemassa Jymyä. Vitsi kun on nyt tottunu menemään Vertillä niin Jymy tuntuu niiin pienelle! Varsinkaan kun en oo menny satulan kanssa ja nyt miulla oli satula. En todellakaan enää muistanu minkälaista sillä on mennä satulan kanssa, kaula tuntu tosi lyhyelle ja ravi tuntu satulassa ihan kamalalle! Tätä se ratsastus muilla hevosilla teettää..

Mutta menin Jymyllä jonkun tunnin käyntiä ja ravia. Rupesin jo sitä vähän taivuttelemaan kulmissa ja tein muutamia isoja ympyröitä ja kaarteita. Onhan se vielä tosi jäykkä kun ei oo saanu tehä mitään, mutta kyllä se tästä vielä takasin tulee kun jaksaa tehdä rauhassa töitä eikä hätäile!

Lisäksi oon yllättyny miten hyviä kavereita Jymystä ja Ziposta on tullu! Eilenkin kun hain ne tarhasta niin rapsuttelivat toisiaan. Ja heti kun lähin niin Zippo huuteli perään ja tuli portille heti vastaan kun toin Jymyn takasin tarhaan. Lisäks niiden on pakko aina juoda yhtä aikaa vesiastiasta. :D Mitä oon aikaisemmin seuraillu Jymyä muiden hevosten kanssa niin se ei hirveesti välitä muista vaan tykkää olla omissaoloissaan ilman häiriköintiä. Mutta Zipon kanssa se näyttäisi tulevan hyvin juttuun! That's great! :)

Lisäksi tein nyt Vertille oman välilehden, kun se vierailee kuitenkin postauksissa useasti ja sillä olisi tarkoitus tämä kausi ainakin kilpailla. + Laitoin (tai Iida laitto) miullekkin nyt nuo tykkäsin & luin painikkeet, niin olisi kiva jos aina painaisitte niistä jos olette lukeneet :)

3 kommenttia: