Sivut

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Leiri II + viikonloppu

Viime viikko taisi olla miulle jonkunlainen epäonnen viikko..? Tai ei ehkä varsinaisesti epäonnen viikko, mutta hermojen koetus viikko ainakin! Leiriläiset oli vilkkaita, eivätkä meinanneet malttaa kuunnella mitään mitä neuvoi. Lisäksi kävin kokeilemassa kuinka syvä kentän ainut kuralammikko oli.. Ja sitten sain kunnon mustelman/"haavan" (noin nyrkin kokoinen)..

Viikko menikin siis leiriläisiä paimentaessa ja paristi tuli Vertillä hypättyä. Ekalla kerralla hypättiin rataa ja Vertillä jo alkuverkassa keitti yli niin päätti sitten heittää miut kuralammikkoon, joka siis todellakin oli AINUT kuralammikko koko kentällä.. Parasta oli kun heitettiin vielä läppää aikaisemmin tästä että kuitenkin käyn siellä lammikossa uimassa. Ja kappas kummaa miten kävikään. Vaatteiden vaihdon jälkeen kun kiipesin takaisin selkään niin sujui kyllä tosi hyvin ja tehtiin pienen pieniä käännöksiä ja kaikki onnistui loistavasti! Toisella kerralla hypättiin jumppaa, joka sujui ihan hyvin. Välillä meinasi olla hallinta ongelmia, mutta se ei ole uusi asia. (+ Perjantaina kun olin menossa Vertillä ilman satulaa ratsastamaan kentälle niin kun siirsin puista penkkiä niin Vertti kunnolla tuuppasi selkään nii kaaduin sitä tuolia vasten niin siitä tuli ihana jälki jalkaan!)


pieni kokoero :D
Jymylle oli viikonlopun aikana tullut kauheasti purema jälkiä pyllyyn, jonka takia sitten päätettiin erottaa se Pootsista ja Verasta. Ja kokeiltiin sitä Zipon kanssa samaan tarhaan. Zippo on siis varmasti tallin suurin hevonen ja yksityinen, jostain kumman syystä minun suokki näyttää sen rinnalla tositosi pieneltä. Ihme kyllä ne tulivat heti tosi hyvin toimeen keskenään. Ja toivottavasti tulevat jatkossakin. Jymyn lapakin alkaa olla jo parempi niin pikku hiljaa pitäisi ruveta pääsemään sileällä paremmin jo ratsastelemaan.



 Viikonloppu taas hurahti shoppaillessa (JOPA tällä kertaa shoppailin itselleni!) ja sunnuntai kului hevosenhoitajana Mäntyharjussa koulukisoissa. Verttiä olin siis hoitamassa, muuten kiva reissu ja kiva seura mutta jos ei olisi koko päivää satanut kaatamalla niin olisi varmasti ollut vielä mukavampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti