Sivut

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

mihin tää viikonloppu katos?

Tuntuu ihan kun eilen ois ollu perjantai ja olin tullu vasta kotiin, mutta nyt onkin jo sunnuntai-ilta ja huomenna pitäs lähtee takas "töihin". Aika tosiaan menee nopeeta!

Eilen ratsastin sileellä Vertillä, tein vähän väistöjä ja siirtymisiä. Jotta saisin sen edes vähän kuulolle. Kaikki meni hyvin siihen asti kun ruvettiin laukkaamaan; poni karkas avuilta täysin eikä mistään tullut enää mitään. No ehkä meille löytyy sileälläkin vielä joku yhteisymmärrys? Salla ratsasti tässä samalla Jymyllä tai no käveli sillä.

Tänään kävin sitten maneesissa ratsastamassa Jymyllä ehkä sen 40minuuttia. Alkuun Jymykin juoksi avuilta kun sillä taisi olla taas tosi paljon energiaa, mutta lopuksi teki hienoja siirtymisiä ravi-käynti-ravi. Huomenna voisi pitää taas vähän "rankemman" treenin kun nyt pari päivää on ollut tosi kevyitä.

Huomenna myös alkaa toinen leiri. Joten postauksia ei varmaankaan tule ennen perjantaita. Jymyllä yritän ite ratsastella joka päivä ja sitten lupasin ratsastaa Verttiäkin ke-pe. Tulee kyllä olemaan kiirettä, mutta ei voi mitään :D

Pahoittelen melko tylsää ja kuvatonta postausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti