Sivut

perjantai 8. kesäkuuta 2012

kuulumiset leiriltä I


tämmöinen näkymä joka aamu kun herää :D
Yksi mennyt ja neljä jäljellä. Yllättävän rankkaa leirien vetäminen, kun pitää vahtia lapsia ja neuvoa jne. Ekalla leirillä olikin kaikki aineksen kaaokseen, ja melkein semmoinen pieni muotoinen tulikin. Onneksi loppu hyvin = kaikki hyvin. Vaikka näiden vetäminen on melko rankkaa niin silti oli kyllä niin hauskaa! Parin vuoden takaiset muistot ja jutut nousivat jälleen pinnalle; Bebe & Pena oli taas vauhdissa xD Varsinkin iltaiset jutut menivät varmasti puolilta leiriläisiltä ohi ja oli kyllä niin outoja juttuja meillä Sannin&Mintun kanssa, että ulkopuoliset varmasti ihmettelisivät tai oudoksuisivat niitä..


Leiriin mahtui myös Jymyn ja Vertin ratsastusta. Jymyllä menin maneesissa sateisten kelien vuoksi ja otin sillä jopa vähän laukkaakin! Jymy ei aluksi meinannut tajuta mitä pyysin. Vertillä menin yhtenä päivänä sileällä ja tein laukanvaihtoja puomilla. Ja sitten keskiviikkona hyppäsin sillä, josta on myös pienen pieni kooste video. Alkuun tein sileällä laukanvaihtoja, joita tuli myös muutama täysin puhdas vaihto! Ja Vertti ei oo hirveesti oikeestaan edes koskaan tehny mitään vaihtoja sileällä tai osannut. Eli edistystä on tapahtunut.

Ajatuksena oli mennä lauantaina LiRan kisoihin Vertillä hyppäämään 70&80, mutta koska ne on maneesissa ja viime estetreenit ei menny niin hyvin niin päätettiin omistajan kanssa jättää suosiolla välistä. Ja jatketaan harjoittelua kotona, sunnuntaina näillä näkymin valmentaja pitää meille estetunnin. Tai toivottavasti pitää niin päästäs vähän harjottelemaan lisää. Parin viikon päästä ollaan ainakin menossa Joensuun Ratsastusopistolle seurakisoihin hyppäämään isolle ulkokentälle! Katotaan miten kauramopo pysyy sillon lapasessa.

tää on niiin totta!
Pakko loppuun lisätä kuva kun tein leirikisoihin yhdelle Vera-hepalle letin (sen ratsastaja ei osaannu tehä kun oli niin pieni). Omasta mielestäni onnistu ihan ok, huomioon ottaen että oon tehny tollasen letin vaan kaks kertaa aikaisemmin :D Nyt oon pari päivää kotona ja maanantaina sitten takasin tallille aloittelemaan leiri nro II.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti