Sivut

lauantai 19. huhtikuuta 2014

voihan valokuvailu

 Muutamana päivänä oon taas jaksanu pitkästä aikaa kaivaa järkkärin kaapista ja yrittää kuvailla jotain. Silloin tällöin jaksan sen raahata tallillekin mukaan, mutta nykyisin huomattavasti harvemmin sielläkään on aikaa vain kuvailla heppoja :/ Tästä syystä en todellakaan osaa enää kovinkaan hyvin säätää asetuksia kohdilleen (ei sillä että ennenkään olisin kunnolla osannut) ja muutamana kuvailu kertana olen sen huomannut. No opettelua opettelua vaan niin ehkä taas muistuu mieleen.
Tiistaina kotipihaan kurvaili "uusi" auto, jonka olisikin tarkoitus siirtyä minun käyttöön. En kyllä toisaalta tiiä haluunko luopua miun rakkaasta ralliformulasta, joka on palvellu tähänkin asti hyvin. Tää auto ois kyllä vähän uudempi ja sisäiltäisi jopa neljä (viisi jos takaluukku lasketaan) ovea ehjillä kahvoilla (heh) nykyisten hieman heikossa hapessa olevien sijaan.
 Koska oikeastaan pahemmin miulla ei mitään kerrottavaa ole niin ajattelin teille käydä jakamassa näitä kuvia niin ei tule taas taukoa postailemisesta. :) Oon kyllä löytäny jotenkin uutta intoa tähän tuon pienen tauon aikana!
 Jymy pääsi tänään ensimmäistä kertaa koko keväänä pitkälle ja reippaalle maastolenkille! Maastot alkaa olla niin pro kunnossa, että uskalsi pitkiäkin pätkiä reippaammassa temmossa mennä. Vitsi molemmat nautittiin kyllä maastoilusta ja loistavasta pääsiäissäästä! Lenkin jälkeen huuhtelin Jymyltä kurat ja hiet pois, jonka jälkeen se sai mennä paistattelemaan loppu illaksi ulos ilman loimea. Oli muuten lämmin päivä!
 Kuvailin myös hetken aikaa uutta Karkki heppaa :) Niin kaunis!
 Tiistaina ja keskiviikkona tuli kuvailtua myös vähän näitä kahta viimeistä pentua, jotka lähtivät toinen torstaina ja toinen perjantaina uusiin koteihin! Kotona oli kauhean hiljaista ja tyhjänoloista ilman näitä riiviöitä, mutta paluu arkeen alkaa. Onnea kaikille pennuille uusiin koteihinsa :)

3 kommenttia: