Sivut

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Blogin kohtalo?

Kuten monikin on huomannut niin blogi on elänyt hiljaisuudessa vähän aikaa. Suurin syy siihen on ettei aikaa sille ole ollut. Monesti on tehnyt mieli tulla kirjoittamaan, mutta kaikki postaukset ovat jääneet kesken. Lisäksi elämä vie taas askeleen lähemmäksi kohti aikuisuutta ja kuun vaihteessa onkin sitten muutto ensimmäiseen omaan kotiin! I can't wait! :) Ootan niin kovin, että pääsen sisustamaan ja laittamaan kaiken paikalleen. Tällä hetkellä asun nimittäin omassa huoneessani keskellä kaaosta..

Heppailuissakin on tapahtunut muutoksia: Vertti lähti uuteen kotiin muutama viikko sitten (=ylläpitoon) ja näinollen miulla on yksi heppa vähemmän tiimissä mukana. Barollakaan en viime aikoina oo kauheemmin mennyt kun en estetunneille syystä jos toisesta ole aina päässyt. Siksi myös motivaatio kirjoittamiseen on hiipunut.

Uusi banneri ja uusi nimikin blogille olisi ehkä paikallaan vai mitä olette mieltä?

Lisäksi olisiko teidän mielestä parempi lopettaa tämä blogi vai haluatteko että vaikka silloin tällöin kävisin tänne jotain kirjoittelemassa/ lisäilemässä kuvia?


Muuten arki on oikeastaan rullaillut normaalisti. Koulua, töitä ja heppailuja. Jymy on ollut viimeaikoina tosi hyvä ratsastaa ja suunnitteilla on lähtö aluehallimestaruuksiin Siilijärvelle loppukuusta. Jymyn ruokintaan lisäsin MSM jauhetta ja ruusunmarjoja, mutta muuten ruokinta on pysynyt entisellään. En tiedä kuvittelenko vai onkohan sille ehkä tullut taas vähän lihaksia lisää, massaa on kovasti yritetty rakentaa. Lisäksi olen yrittänyt taas ryhdistäytyä ja ratsastaa joka päivä edes vähän aikaa "kunnolla".

Yks päivä Jymy sai rallitella irti maneesissa ja hyppäsi paristi tämän hurjan esteen yli :D true esteheppa


 Tänään lähti myös ekat pennut uusiin koteihin! Kauheaa miten aika kuluu nopeasti! Tämä söpöliini alias Late saattaa jäädä meille (tai siis porukoille) :)

Laittakaas kommenttia blogin tulevaisuudesta mitä haluatte!

6 kommenttia:

  1. Eii, älä lopeta kokonaan! Tykkään tosi paljon lukee näitä siun postauksia, ja jos kävisit ees aina silloin tällöin kirjottamassa miltä itestäs tuntuu, ettet tee blogista kuitenkaan mitään pakkoa. :)

    VastaaPoista
  2. Elä lopeta, sulla on hyvä blogi :)
    Mie voin siulle yrittää banneria väsätä, muta uusi nimi olisi kiva ;)

    VastaaPoista
  3. Haluaisin ehdottomasti että jatkat blogin pitämistä :)

    VastaaPoista
  4. Jatka blogin pitämistä tykkään lukea tätä

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille mielipiteistä :) en siis kokonaan lopeta tätä!

    VastaaPoista
  6. Hyvä, että et lopeta! Sun ja Jymyn kuulumisia on aina mukava käydä lukemassa :) Nii ja onnea uuteen kotiin!

    T: Tiina

    VastaaPoista