Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Varuste hankintoja




Kyllä, olen taas sortunut ostamaan varusteita! Tällä kertaa jopa vähän itsellenikin. Tehtiin joku aika sitten kimppatilaus (hööksiltä) tallilaisten kanssa ja mie tilasin itselleni yläpuolella näkyvät tallikengät (20e), sekä kolme paria sukkia (10e) kun olivat tarjouksessa. Itseasiassa nämä molemmat tulivat tarpeen, koska oon lähiaikoina heittäny ainakin viidet sukat roskiin, joten tarvetta oikeasti on. Sekä nyt keväällä miulta on hajonnu kahdet tallikengät, joista toiset kesti vuoden verran ja toiset (kumpparit) taisivat kestää jopa 8 vuotta, kyllä jalkani eivät ole aikoihin kasvaneet..

Kengät ovat olleet ahkerasti käytössä niiden tulosta asti ja tähän mennessä ovat palvelleet todella hyvin! Ne on mukavat jalassa, eivätkä kuumallakaan säällä hiosta. Ne on lisäksi myös kevyet ja helppo, sekä nopeat laittaa jalkaan! Plussana tietty vielä tommonen mukava vihreä väri, joka ainakin erottuu. Eipähän sekoitu muiden kenkiin! Koko on miulle ehkä himpun liian iso (37), mutta mahtuupahan talvellakin villasukka väliin. Pienempiä kokoja ei siis ollut tarjolla, mutta näissä ainakin ilma kiertää!
Lisäksi sitten lauantaina kävin kaveriltani hakemassa yhden loimen Jymylle. Koon piti olla 145cm, mutta kotona huomasinkin sen olevan 155cm, tosin aika pieni sellainen. Jymylle se on pituudeltaan hyvä, mutta kaula-aukko on aivan liian suuri. Vien loimen kaula-aukosta kavennettavaksi niin silloin loimesta tulee todella sopiva. Loimi ei ollut hinnalla pilattu, ja maksoi vaivaiset 5e, sekä oli täysin ehjä! Loimi on siis talliloimi ja väri on vähän tyttömäinen, mutta kai jokainen poika tarvitsee jotain naisellista ;) Ostin myös toiselta kaverilta käytettynä pony-kokoiset kumiohjat (10e) ! En osaa ratsastaa muilla ohjilla joten nää on ihan hyvät niin saan aina laitettua esim. Barolle.
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä Jymy sai uudet päitset! Joita minä en tällä kertaa sille ostanut! Vaan Vertin omistaja toi ne Jymylle (=minulle) kiitoksena siitä että hoidin Verttiä hänen reissun ajan. Ihana yllätys! En todellakaan pyytänyt tai osannut odottaa mitään tämmöistä, kiitos! Päitset on tommoset ihanat karvapäitset, jotka mielestäni sopii hyvin Jymylle! Pitäisi ostaa nuihin oma riimunnaru, kun tuokin naru alkaa olla vähän kulahtanut. Koko päitsissä oli full, mielestäni aika iso kokoinen full, koska säädettynäkin meinasivat jäädä Jymylle liian isoiksi. Mutta cob olisi ollut ehkä liian pieni..

Joku aika sitten tein myös tilauksen H&M:lle ja tilasin itelleni uusia vaatteita, jopas oli aikakin! Viime kerrasta on aikaa. Haluatteko että esittelen nekin?

1 kommentti: