Sivut

torstai 17. toukokuuta 2012

päätöksiä, haasteita ja uusia tuttavuuksia

En oo taas jaksanu kauheasti käydä kirjoittelemassa kun ei oikein vieläkään ole ollut inspistä kirjottaa.. En hirveen tarkasti koko viikon asioita selvittele, mutta jotain yksityiskohtia otsikon takia :)

Maanantaina meillä oli taas estetunti, jossa menin Barolla. Ja mie sitten jostain kumman syystä sieltä tultiinkin melko nopeasti alas; eli tipuin jälleen. Tuli huono paikka ja heppa meinas lähteä mutta ei lähtenykkään ja sit olin kaulalla ja Baro laitto kaulan alas nii kappas sieltä maasta löysin jälleen itteni. No onneks ei sattunu ollenkaan ja takasi vaan selkään. Sen jälkeen meni kyllä ihan hyvin, vaikka hypättiinkin melko pieniä esteitä. Itelleni on jostain kumman syystä tullu rimakammo (pari kuukautta sitten hyppäsin ilman ongelmaa Barolla 110cm ja nyt pelotti jo 90cm ...).. Joten sitten menin myös keskiviikkona hyppäämään. Jolloin sujui huomattavasti paremmin. Ja pysyin jopa selässäkin. Sitten kun tempo löytyi mentiin paristi ohi, mutta sekin loppui pienen tuumauksen jälkeen.

Lisäks keskiviikkona Baron omistajat vei sen iltapäivällä laitumelle koko kesäksi jonnekkin Savonlinnan lähelle, Baro ehkä tulee takaisin syksyllä.. Mutta oli tosi haikeaa lastata se koppiin kun kerkesin sitä niin pitkään hoitaa ja ratsastaa kuitenkin..

Sitten Jymystä sen verran, että kengittäjä (joka on joskus hieronut hevosia?) niin kahtoi kengityksen yhteydessä sen lavan ja kerto että se on aika jumissa vielä ja sen seurauksena toisen jalan vuohinen on vähän lämpimämpi koska siiryää painoa enemmän toiselle jalalle. Ja koska se ei kunnolla lavan takia käyttää takajalkoja niin takaselkäkin on vähän jumissa. Kengittäjä neuvoi käymään nyt pari viikkoa pitkillä rauhallisilla kävelylenkeillä, joiden jälkeen laittamaan linimenttiä aina nuihin kohtiin. Maanantaina tulee myös hermoratahieroja, joka toivottavasti osaa myös kertoa lisää neuvoja liikutuksen kanssa jne :) Eli meitä ei todennäköisesti tällä kaudella nää kisaradoilla, korkeintaan loppu kaudesta ...

Sunnuntaina tuli erään tallilaisen kanssa puhetta, että voisin hypätä sen hevosella (koulupainotteinen ratsastaja) ja no kokeilin sitten tätä herraa sileällä. :) Hepalla ei oo kauheesti hypätty, eikä kisattu mutta kuitenkin osaa hypätä ihan hyvin sekä omaa ihanat! askellajit. Tällä hepalla meen huomenna hyppäämään :) Jos menee hyvin niin mennään sitten Korholan Tilalle harj. estekisoihin hyppäämään 60/70.

Tänään olin sitten valmentajan ja sen tytön mukana auttamassa niitä Savonlinnan alue-estekisoissa. Jossa menikin sitten kokopäivä. Tosin oli kiva käydä kattomassa toisten ratoja, silti ärsytti kun ei ite voi osallistuu ja kun ois ollu meille niiin täydelliset luokat Jymyn kanssa. Mutta ehkä me vielä joskus näytetään..?

Lisäksi ratsastelen nyt viikonlopun vielä Jymyn tarhakaveria Makea, hiih. :) Eli huomenna tiedossa kolmen hevosen ratsastusta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti